Interesne dejavnosti

DRUŽENJE Z ČLANI DRUŠTVA PARAPLEGIKOV PREKMURJA IN PRLEKIJE

V soboto, 28.9.2019 so se člani društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije odločili, da pridejo na splavarjenje po reki Dravi na Koroško. Splavarjenje je potekalo ob lepem vremenu, dobri predstavitvi zgodovine splavarjenja, odličnem splavarskem golažu ter nazadnje tudi splavarskem krstu.

Ob odličnem sodelovanju vodstva obeh društev smo člane društva paraplegikov Prekmurja in Prlekije povabili na piknik v naše skromne društvene prostore. Naša Milica je pripravila vse potrebno, da smo se lahko odžejali in založili želodčke. Članice pevskega zbora so zapele par prekmurskih narodnih in tako je druženje kar prehitro minilo.

Ob slovesu smo prejeli povratno povabilo, katerega se bomo z veseljem udeležili naslednje leto v vaših lepih prekmurskih ravnicah in prleških koncih.

Lahko se pohvalimo, da je naša Koroška po gostoljubnosti in dobri volji ljudi znana daleč naokoli. Tako smo letos 13.07.2019 gostili tudi člane DP iz Celja, se z njimi popeljali po Dravi in si skupaj ogledali  mestne znamenitost Slovenj Gradca.

V prihodnjem letu nas tako čaka kar nekaj gostovanj saj so nas tudi celjani povabili na skupen ogled razglednega stolpa na Rogli visokega kar 38m, dostopen je tudi nam vozičkarjem.